Iti doresti sa fii mai relaxata, mai increzatoare si sa aduci mai multa BUCURIE in viata ta? Vino alaturi de noi in #gascafetelorevoluate si primesti acces INSTANT la pachetul tau de Bun Venit in Comunitate!Tehnici de curatare a emotiilor, notiuni de baza despre feminitate si strategii concrete, aplicabile atat in viata personala, cat si in viata profesionala, iata ce te asteapta in pachetul tau de Bun Venit in Comunitate!


Modulul "Reactiveaza-ti feminitatea si creativitatea"


Acest modul te ajuta sa integrezi in viata ta elemente simple, dar eficiente, care au capacitatea de a reactiva esenta ta feminina, bucuria si placerea de a fi in propriul corp, un corp de FEMEIE.Modulul "Armonie in Relatii"

Relatii tensionate apar in viata fiecareia dintre noi: acasa, cu prietenii sau la locul de munca. Cum sa curatam energia negativa ce rezulta din aceste tensiuni si cum sa aducem lumina si armonie in relatiile noastre, vei invata cu ajutorul tehnicilor prezentate in acest modul.
Modulul "Cariera ta la un nou nivel"


Evolutia personala si profesionala fac echipa buna impreuna. Cum sa le "imprietenim"? Vei descoperi cu ajutorul tehnicilor prezentate in acest modul.
Pentru ce situatii din viata ta poti folosi tehnicile prezentate in pachetul de Bun Venit in Comunitate?


  1. vrei sa iti reactivezi feminitatea
  2. iti doresti sa devii mama ori chiar ai nascut recent
  3. vrei sa ai relatii mai armonioase cu familia ta, cu partenerul tau sau la job, cu managerul si colegii
  4. ti-ai pierdut increderea in tine si crezi ca nimic nu mai functioneaza
  5. vrei sa te bucuri mai mult de profesia ta ori sa gasesti curajul pentru a face o schimbare de job, de cariera, de directie
  6. vrei sa te eliberezi de frustrarea si nemultumirea pe care le experimentezi constant (la job, acasa, in viata)
  7. te simti, uneori, singura
Si lista poate continua...


Alege ACUM abonamentul cel mai potrivit pentru tine si bucura-te de evolutia ta!

#gascafetelorevoluate
Draga mea,


Cu toate ca, uneori, procesul nostru de transformare personala doare, cu toate ca necesita resurse considerabile de timp, de energie, de bani, retine ca tot ceea ce investim in dezvoltarea noastra reprezinta un omagiu adus stramosilor nostri, un act de iubire si de respect fata de noi insene si o piatra de temelie pentru generatiile viitoare.


Hai si tu alaturi de mine in #gascafetelorevoluate!


Cu drag,

Cosmina BucurAboneaza-te la newsletter-ul Cafeneaua Fetelor si primesti constant informatii utile si valoroase, pentru starea ta de bine si pentru evolutia ta, inclusiv mini-ghidul Calendarul Lunar Feminin!